Prajitura cu branza si goji

Postat de andaoana in Prajituri
2 Iul 2014 | 2346 vizualizari
Prajitura cu branza si goji

Multa branza si fructe e goji

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 100 gr unt
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri gris
  • 3 linguri de goji
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • Pt glazura: 100 gr ciocolata + 2 linguri lapte
  • fulgi migdale pt ornat

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 180 grade

Intr-un castron punem branza si o mixam impreuna cu zaharul, zaharul vanilat , untul  si ouale pana cand se face fina si se topeste zaharul.  Adaugam laptele si coaja rasa de lamaie si omogenizam cu ajutorul unei linguri sau spatule .

Punem pe rand faina , grisul si praful de copt amestecand in continuu (trebuie sa avem  un aluat ca si de chec , daca branza este mai moale va trebui sa mai puneti faina 1-2 linguri) .

Punem si fructele de goji , mai amestecam de cateva ori si turnam compozitia in tava tapetata cu unt sau cu hartie de copt . Eu am folosit o tava in forma de stea de silicon , dar o tava de 20x30 este foarte buna .

Dam tava la cuptorul incins pentru 30-40 minute .

Prajitura va creste in cuptor dar cand o sa o scoatem afara se va lasa , nu are nimic .

Cand este rece facem glazura : topim ciocolata cu laptele si turnam peste , uniformizam si decoram cu fulgi de migdale .

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si goji" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura duo (Dukan)

Postat de Heracleea

Prajitura duo (Dukan)

Blat: Frecati sau mixati ouale intregi cu indulcitorul pana devin spumoase si se albesc. Puneti pe rand uleiul, mixand de fiecare data pana la incorporare(optional). Adaugati faina de tarate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2014, 13:14
Tare buna!
la 02.07.2014, 13:32
Mmmmmmm buna,buna!
la 02.07.2014, 13:33
interesanta!
la 02.07.2014, 14:31
aromata reteta
la 02.07.2014, 14:32

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking