Prajitura cu budinca de capsuni

Postat de sufletista in Dulciuri
20 Feb 2011 | 12473 vizualizari
Prajitura cu budinca de capsuni

Ingrediente

  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri faina
  • esenta de portocale

crema:

  • 1 pachet budinca de capsuni
  • 4 linguri zahar
  • 400 ml lapte

decor

  • 1 plic gelatina rosie

 

Mod de preparare

se bat albusurile spuma cu un praf de sare,

se adauga zaharul se bate in continuare

se adauga galbenusurile,uleiul in fir subtire,laptele,esenta,faina amestecata cu praful de copt

se amesteca.aluatul, se pune intr-o tava unsa si tapetata

se coace pana trece testul cu scobitoarea.

crema

se prepara conform instructiunilor de pe plic,se lasa la racit.

cand este gata (racit)blatul se taie in 2,se pune o foaie crema a 2 foaie is deasupra gelatina pregatita conform instructiunilor

se lasa 2 ore dupa care se taie dupa preferinta

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu budinca de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu budinca

Postat de retetele_tinei

Prajitura cu budinca

Se amesteca cele 8 linguri de zahar cu uleiul, laptele, oule, praful de copt si sarea . Se adauga faina cat cuprinde, dar cate putin.  Se framanta, iar daca aluatul e moale, se mai...

Citeste continuarea

Pandispan cu capsuni, budinca si frisca

Postat de Pungasa_Rogue

Pandispan cu capsuni, budinca si frisca

Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si apoi se taie in jumatati sau sferturi.  Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2011, 15:32
ce culoare placuta,cred ca-i si foarte buna
la 20.02.2011, 15:44
cat de bine arata
la 20.02.2011, 15:47
Extraordinar arata
la 20.02.2011, 15:50
foarte buna.va servesc si pe voi mai am cateva bucatele,
la 20.02.2011, 15:59
am venit si eu la o bucatica

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking