Ingrediente
- ingredientele sunt adaptate ptr tava mare de aragaz
- 6 oua
- 8 linguri ulei
- 6 linguri iaurt
- 1 cana zahar
- 300 gr faina
- 1 plic praf de copt
- caise ( un bol plin)- taiate in sferturi
Mod de preparare
Preparare prajitura cu caise
1. Mixam initial ouale cu zaharul, aadaugam dupa gust si ceva zahar vanilat ( optional) , apoi adaugam uleiul in fir subtire- ca la maioneza, si in momentul in care am incorporat tot uleiul adaugam si iaurtul.
2. La fianl amestecam faina ( cernuta ) si praful de copt!
3. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam aluatul, apoi adaugam si caisele peste , in mod uniform!
4. Dam totul la cuptor cca 35-40 min , la foc mediu.
5.Cand este rumenita facem testul cu scobitoarea- daca aceasta iese curata din blat, inseamna ca prajitura cu caise este gata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|