Prajitura cu cirese

Postat de ana in Prajituri
10 Iun 2010 | 6572 vizualizari
Prajitura cu cirese

reteta testata de Gabitzu.Deci noi asa facem Gabitzu testeaza ,Ana pune in aplicare dupa verdict !

Ingrediente

  • 500 gr cirese
  • 75 gr unt
  • 200 gr crema de branza sau smantana
  • 6 linguri de zahar
  • 1 cana (250) de faina
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom

Mod de preparare

Batem spuma untul impreuna cu zaharul ,apoi adaugam cate un galbenus amestecand energic dupa fiecare ,incorporam crema de branza (sa fie mai lichida ,eu am pus un strop de lapte in ea ) apoi praful de copt, faina ,albusurile batute spuma si esenta de rom.

Intr-o tava medie tapetata  turnam compozitia apoi presaram ciresele fara samburi.

Eu am copt pe treapta de sus la foc mediu spre mic .(Depinde de cuptorul fiecaruia)

O taiem cand se raceste .

De aici  m-am inspirat ,am adaptat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura turnata, cu branza, coacaze negre si cirese

Postat de oanapl

Desert prajitura turnata, cu branza, coacaze negre si cirese

Umplutura: Într-un bol se pune brânza, zahărul măcinat și esența de portocale și oul și se mixează cu mixerul vertical. Se pun cele 2 linguri de griș, se...

Citeste continuarea

Desert prajitura turnata, cu branza si cirese

Postat de mirela0911

Desert prajitura turnata, cu branza si cirese

Umplutura:  Intr-un bol se pune branza, zaharul si zaharul vanilat, se zdrobesc usor apoi se pune si branza Fagaras. Se adauga oul si se mixeaza bine pana la omogenizare. Se pun cele 2 lg de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2010, 11:30
pentru ca sunt prima, cer permisiunea sa ma servesc cu doua bucati pun si furcile
la 10.06.2010, 11:47
Lia te poti servi cu cate doresti
la 10.06.2010, 11:52
Nuuuu...nu vreau...numa ma uit.
la 10.06.2010, 11:54
Miha tre sa cer drepturi de autor
Pai ramanem cu uitatu ca fimea i-a dat tarcoale pana a injumatatit-o.E foarte buna !
la 10.06.2010, 11:56
cine ti-a dat-o?ia baga-ma acolo-n cap de reteta !). am facut-o si eu ieri, e minunata, dar cu gandul pe coclauri), am amestecat ciresele in aluatsi era gri. aseara au mancat copiii de m-am speriat; i-am rugat sa-i lase si lu' ta-su si cica: lasa..el nu e cu dulciurile..o mancam noi ca-i o bunatate)

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking