Prajitura cu frisca

Postat de sufletista in Dulciuri
30 Mar 2011 | 3878 vizualizari
Prajitura cu frisca

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 250 g zahar
  • 70 g cacao
  • 450 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de rom
  • frisca pentru decor
  • siropul
  • 100 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita margarina

Mod de preparare

Amestecam ingredientele uscate, apoi turnam treptat laptele si uleiul, esenta. Amestecam continuu. Tapetam tava cu ulei si faina, turnam compozitia si dam la cuptor 40 - 50 min la foc mic. Lasam sa se raceasca complet in tava

Facem siropul din 100 ml lapte, 5 linguri zahar, 2 linguri cacao, 1 lingurita margarina si lasam sa fiarba pana se topeste complet margarina.

Turnam siropul peste prajitura si cand s-a racit complet se taie si se orneaza cu frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat

Postat de oanapl

Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat

Cum se prepara Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat Se pune ciocolata în cafeaua fierbinte și se lasă să se topească amestecând ușor. Dacă nu se...

Citeste continuarea

Musuroi de cartita, reteta celui mai indragit desert pentru copii

Postat de caroline

Musuroi de cartita, reteta celui mai indragit desert pentru copii

Cum se prepara Musuroi de cartita, reteta celui mai indragit desert pentru copii Incepem prin prepararea blatului, separand albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le frecam cu cele 30 ml...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2011, 11:11
la 30.03.2011, 11:46
la 30.03.2011, 11:54
Ce frumoasa e
la 30.03.2011, 12:05
la 30.03.2011, 12:10

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking