Ingrediente
- 300 g faina
- 250 g zahar
- 70 g cacao
- 450 ml lapte
- 50 ml ulei
- 1 praf de copt
- un praf de sare
- esenta de rom
- frisca pentru decor
- siropul
- 100 ml lapte
- 5 linguri zahar
- 2 linguri cacao
- 1 lingurita margarina
Mod de preparare
Amestecam ingredientele uscate, apoi turnam treptat laptele si uleiul, esenta. Amestecam continuu. Tapetam tava cu ulei si faina, turnam compozitia si dam la cuptor 40 - 50 min la foc mic. Lasam sa se raceasca complet in tava
Facem siropul din 100 ml lapte, 5 linguri zahar, 2 linguri cacao, 1 lingurita margarina si lasam sa fiarba pana se topeste complet margarina.
Turnam siropul peste prajitura si cand s-a racit complet se taie si se orneaza cu frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|