Ingrediente
- 7 oua
- 5 linguri de ulei
- 10 linguri de faina
- 7 linguri de zahar
- un praf de copt
- 2 plicur zahar vaniliat
- 2 cutii de frisca lichida de 200ml
- 300g visine
- 100g ciocolata neagra
- un plic gelatina
- 2 linguri cacao
Mod de preparare
Facem un pandispan astfel:
Batem albusurile spuma ,adaugam treptat zaharul ,apoi galbenusurile ,uleiul ,zaharul vanilat si la sfarsit ingredientele uscate , adica faina cacaua si praful de copt .
Le incorporam bine dupa care punem compozitia in tava si o coacem la 180 de grade timp de 30-45 de minute .
Cand este gata o lasam sa se raceasca si o taiem in 2 astfel incat sa obtinem 3 foi .
Batem frisca bine si o impartim in doua ,adaugam gelatina care a fost pusa la inmuiat si desfacuta pe baie de abur.
Asezam o foaie dupa care jumatate din frisca si jumatate din visine ,asezam a doua foaie si apoi restul de frisca si visine ,punem si cea de-a treia foaie dupa care radem ciocolata neagra .
Dam la rece pana a doua zi apoi o putem servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca si visine" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|