Prajitura cu perlute de branza

Postat de Corina33 in Prajituri
20 Apr 2013 | 2820 vizualizari
Prajitura cu perlute de branza

Reteta asta e preluata de la Nadina mea draga si am facut-o de multe ori in ultimul an pentru ca a avut un mare succes si imi plac tare mult ingredientele.

Ingrediente

  • 3 oua
  • 600 g iaurt
  • 200 g smantana
  • 250 g branza cottage nesarata
  • 75 g unt topit
  • 1 si 1/2 pahar zahar
  • 1 pahar faina de malai
  • 1/2 pahar faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g stafide
  • esenta de vanilie
  • 50 g ciocolata neagra + 4 linguri frisca lichida

Mod de preparare

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga iaurtul, smantana,esenta de vanilie, malaiul si faina amestecata cu praf de copt. La sfarsit se adauga untul topit, branza si stafidele.

Intr-o tava unsa cu unt se toarna compozitia, iar deasupra se presara ciocolata topita amestecata cu frisca.

Se coace 45 de minute la 180 de grade.

Se taie mai bine rece, daca aveti rabdare :)

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu perlute de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu budinca si fructe

Postat de timea

Prajitura cu budinca si fructe

Mai intai pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic cu cantitatile de zahar si lapte mentionate de mine la ingrediente. Lasam budinca la racit! Separat intr-un bol mixam albusurile...

Citeste continuarea

Desert prajitura in doua culori - de post

Postat de mirela0911

Desert prajitura in doua culori - de post

Intr-un bol se amesteca apa minerala cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga esenta de vanilie si uleiul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza bine.  Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2013, 14:05
ce bine arată!!
la 20.04.2013, 14:10
la 20.04.2013, 14:21
delicioasa cu perlutele de branza
la 20.04.2013, 14:22
ce buna trebuie sa fie!
la 20.04.2013, 14:40

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking