Prajitura cu piersici, mandarine si brinza dulce

Postat de ela in Prajituri
13 Mar 2010 | 6727 vizualizari
Prajitura cu piersici, mandarine si brinza dulce

se topeste in gura pur si simplu,dispare rapid din tava...

Ingrediente

  • 900gr branza dulce,
  • 1borcan compot de piersici,
  • 1conserva mandarine,
  • 7oua,
  • 11linguri zahar+3linguri+300gr,
  • 11linguri ulei,
  • 12linguri zahar,
  • 12linguri lapte,
  • 13linguri faina,
  • 1plic praf de copt,2
  • oua

Mod de preparare

Se scot fructele din compot si se pun la scurs pe o sita mare.

Se separa galbenusurile de albusuri.

Se freaca galbenusurile cu 11linguri de zahar pana se albesc si se topeste zaharul,se adauga incet uleiul,frecand incontinuu,dupa care se adauga treptat laptele,faina si un praf de copt.

Se unge o tava mai mare cu unt,se tapeteaza cu faina si se rastoarna compozitia si se baga in cuptor la foc potrivit 25minute.

Intre timp se separa celalalte doua oua,se bat albusurile cu furculita,apoi se adauga galbenusurile,branza dulce,3linguri zahar si chiar o lingura de zahar pudra cu vanilie si se omogenizeaza bine.

Se scoate blatul din cuptor si se pun deasupra piersicile taiate felii si mandarinele,branza si cele 7albusuri batute spuma cu cele 300gr zahar devenite o bezea.

Se da din nou la cuptor,la foc mic inca 25minute pana bezeaua capata o crusta aurie.

Lasati sa se raceasca si taiati prajitura cu un cutit trecut prin apa race

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici, mandarine si brinza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Guguluf cu crema de capsuni

Postat de Creatsa

Guguluf cu crema de capsuni

Mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devin spuma. Adauga zaharul lingura cu lingura si mixeaza pana obtii o bezea tare si lucioasa apoi adauga galbenusurile si vanilia. Adauga uleiul...

Citeste continuarea

Prajitura Figaro - Desert delicios cu nuca si bezea

Postat de Constelatialeu

Prajitura Figaro - Desert delicios cu nuca si bezea

Cum se prepara Prajitura Figaro - Desert delicios cu nuca si bezea Am folosit o tava tapetata cu hartie de copt cu dimensiunile de 36/25 cm. Am separat albusurile de galbenusuri....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2010, 03:04
la 14.03.2010, 15:20
Ce-ai patit fato? De la piersici ti se trage?
la 14.03.2010, 15:27
ce sa patesc,de ce zici asta?miha
la 14.03.2010, 17:07
fioarte bine arat ,grozavfelicitari e buna
la 14.03.2010, 17:17
multumesc,Nadina.este deliciasa,am mancat-o calda,nu am avut rabdare sa se raceasca

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking