Prajitura cu visine si branza

Postat de mamaieelena in Prajituri
17 Iul 2012 | 3050 vizualizari
Prajitura cu visine si branza

Ingrediente

  • 250-300g visine fara samburi
  • 125ml ulei
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 3 oua intregi
  • 4 albusuri
  • putina sare
  • 300g zahar+ 1 lingura(pentru branza dulce)
  • 500g faina
  • 1 lingurita cacao
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 100ml lapte
  • 125 g branza dulce

Mod de preparare

Intr-un vas pentru mixer se pun ouale si albusurile  se bat energic cu un praf de sare se adauga zaharul si se bat in continuare apoi se pun pe rand;zaharul vanilat,uleiul,laptele,bicarbonatul,praful de copt si la sfarsit faina treptat.Intr-o tava se pune hartie de copt se pune compozitia in tava.Cuptorul se preincalzeste la 180 grade.Intr-un castronel se pune branza ,zaharul si cacao cu o lingura se amesteca bine si se pune din loc in loc in tava dupa care se imprastie pe toata suprafata visinile.Sta la cuptor aproximativ 40-45 de minute pana se rumeneste frumos deasupre.Pofta buna, 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu urda si visine

Postat de oanapl

Desert prajitura cu urda si visine

Se pornește cuptorul la 180 grade C și se pregătește o tavă pentru copt. Se tapetează tava cu hârtie de copt. Tava folosită de mine are dimensiunea de 28×19 cm. Într-un...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu blat de cacao, visine si branza

Postat de oanapl

Desert prajitura cu blat de cacao, visine si branza

Pentru blat, se bat albușurile cu un praf de sare până se spumează ușor. Se adaugă zahărul în 2-3 reprize și se mixează până când se obține o bezea tare. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2012, 06:00
o bucata vreau si eu
la 17.07.2012, 06:05
si eu doua
la 17.07.2012, 06:26
Tocmai ce-mi beau asa ca mi-ar prinde bine o bucatica!
la 17.07.2012, 08:06
o bunatate
la 17.07.2012, 08:18
buna buna

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking