Ingrediente
Blat:
- 6 oua
- 6 linguri cu zahar
- 1 plic Creme Ole de ciocolata (Dr. Oetker)
Crema:
- 200 g unt
- 200 g crema de unt
- 250 g branza de vaci
- 150 g zahar pudra
Glazura:
- 800 ml suc de portocale
- 2 plicuri praf de budinca de vanilie
- 4 linguri rase cu zahar
Mod de preparare
Se prepara blatul: se bat albusurile spuma tare cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile si praful de crema. Se omogenizeaza bine cu mixerul si se toarna compozitia in tava 25/35 cm tapetata cu hartie de copt. Se coace cam 25 de minute dupa care se da la recit.
Pentru crema: se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pudra pana se dizolva, apoi se adauga branza de vaci si crema de unt. Se omogenizeaza bine.
Peste blatul racit se adauga crema de branza si se da tava la frigider pana la prepararea glazurii.
Glazura: se prepara budinca conform instructiunilor de pe pachet, in loc de lapte folosindu-se suc. Cand e calduta se toarna peste praji si se da la rece din nou pentru 2-3 ore inainte sa fie taiata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ,,Fanta,," nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|