Ingrediente
- 6 oua
- 35o g faina
- 570 ml lapte
- 150 g nuca cocos
- 180 g unt
- 4 vanilii
- 1 praf de copt
- cicocolata neagra pt ras la final pe prajitura
Mod de preparare
Se amesteca untul moale cu nuca de cocos,se pune faina cernuta si praful de copt apoi zaharul,vaniliile si ouale iar la sfarsit laptele se amesteca bine pana se incorporeaza bine tot laptele.
Este o comopozitie foarte lichida.
Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata. Se da tava la cuptor 45 minute la 160 grade pana incepe sa prinda o culoare aurie
Nuca de cocos se ridica la suprafata si devine putin cremoasa.
O prajiturica foarte rapid de preparat ,mai mult dureaza coacerea, insa megre foarte bine pe caldurile astea chiar rece tinuta in frigider.
Dupa ce s-a copt se rade ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura imposibila" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (51)
|