Prajitura KREM A LA KREM cu ananas

Postat de ela in Prajituri
13 Noi 2014 | 7744 vizualizari
Prajitura KREM A LA KREM cu ananas

o prajitura nesanatoasa dar buuuuna....nu am poze prea frumoase pentru ca nu am avut timp de joaca ))))am facut a treia oara prajitura dar tot nu am reusit sa fac niste poze bune ((

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 1 plic CREME OLE dr OETKER
  • cacao
  • 1 praf de sare
  • CREMA:
  • 1 plic CREME OLE dr OETKER crema de vanilie
  • 150 ml lapte
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1 conserva compot ananas bucati
  • Glazura:
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 50 gr unt
  • 50 gr frisca lichida
  • 2 linguri coniac sau lichior cafea sau ce avem

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se intaresc iar.Adaugam galbenusurile,apoi praful de la dr Oetker si omogenizam compozitia.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem aluatul in ea.Dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit ,pana se coace blatul.Scoatem si lasam sa se racasca blatul..

Punem laptele cu frisca  lichida,praful de vanilie si intaritorul de frisca si mixam pana se intareste,apoi punem bucatile de ananas si amestecam usor.Punem crema peste blat.

Pregatim glazura:Punem bucatile de ciocolata  cu frisca lichida si lasam sa se topeasca,apoi adaugam untul si coniacul si amestecam bine.Lasam putin glazura sa se racoreasca,apoi turnam peste crema si dam la frigider cateva ore.

Crema mea a fost galbena pentru ca am pus colorant alimentar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura KREM A LA KREM cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

Postat de oanapl

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

Cureti semintele dovleacului, il tai in felii potrivite si il coci in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru 30 minute sau pana cand intepandu-l cu o furculita, aceasta patrunde cu usurinta in...

Citeste continuarea

Prajitura cu aroma de menta si spuma de capsuni cu Green Sugar

Postat de simona72

Prajitura cu aroma de menta si spuma de capsuni cu Green Sugar

Pentru inceput facem siropul: amestecam apa rece plata cu siropul preferat. Trecem fiecare piscot, scurt, doar o secunda, prin sirop. Asezam piscoturile pe fundul unei tavi cu inel detasabil....

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.11.2014, 13:19
la 13.11.2014, 13:37
la 13.11.2014, 14:00
Foarte buna!
la 13.11.2014, 14:25
unde ai vazut delicios si fara calorii ? arata superb
la 13.11.2014, 14:36

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking