Ingrediente
- -1 pachet de gavottes (clatite dantela-uscate)
- -parfait de înghețată cu menta si fistic - reteta aici: http://leblogdecata.blogspot.fr/2015/09/parfinghetata-de-menta-cu-fistic.html
Mod de preparare
Demulati înghețata.
Taiati-o felii si puneti-le la congelator pe folie de plastic.
Montati prajiturile "milles feuilles" inainte de a servi desertul.
Aveti nevoie de 6 gavottes pentru o persoana, suprapuse 2 cate 2.
Alternati gavottele si feliile de parfait.
Serviti imediat.
Este delicios: crocantul gavottelor se amesteca la perfectie cu parfumul prospat al mentei si cu onctuozitatea înghețatei...yam yam
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Mille- feuille cu înghețată si gavottes" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|