Princess Cake

Postat de laylalala in Torturi
20 Iul 2010 | 6000 vizualizari
Princess Cake

Ingrediente

  • Pentru blat
  • 160 gr faina
  • 100 gr praf Nesquik
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr unt,la temperatura camerei
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de ciocolata (optional)
  • Pentru umplutura
  • 100 ml frisca lichida
  • 48 gr bomboane M&Ms
  • Pentru decor
  • fondant

Mod de preparare

Pentru blat se incinge cuptorul la 180°

Intr-un vas se amesteca faina cu Nesquik,praf de copt si sare.Intr-un alt vas se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza oul, urmat de lapte si esente.Se inglobeaza amestecul cu faina si aluatul obtinut se toarna in forma pregatita apoi se da la copt 30-40 minute pana cand la inserarea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata.Se lasa checul sa se raceasca complet apoi se taie in 2 parti, pe orizontala, astfel se vor obtine 3 blaturi.

Pentru umplutura se bate frisca.Pentru asamblare, se aseaza blatul mai mare pe farfurie.Se unge cu ½ din frisca si se presara cu ½ din bomboane.Se acopera cu blatul mijlociu si se repeta procedura.

Din fondant se face corpul unui ursulet-fetita, doar partea superioara, fara picioare.Tortul se imbraca in fondant, acesta va fi rochia printesei.Se asaeza in varf ursuletul-printesa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Princess Cake" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tort aniversar cu zmeură şi ciocolată

Postat de diaconta

Tort aniversar cu zmeură şi ciocolată

Este bine ca blatul de pandişpan sa fie pregatit cu o zi înainte,se va taia mult mai bine a doua zi. Pentru cele doua blaturi,am procedat la fel,difera doar cantitatile si tava in care...

Citeste continuarea

Tort cu zmeura si mascarpone

Postat de comanligia

Tort cu zmeura si mascarpone

Blatul: Pregatim toate ingredientele(toate masurate) si forma(eu am folosit una detasabila) in care vom coace blatul, unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Punem hartie de copt si pe...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Comentarii

la 20.07.2010, 23:49
foarte frumos felicitari pt tot ce faci 5 furcu
la 21.07.2010, 00:22
bravo
la 21.07.2010, 01:39
super arata dar mi-ar placea sa vad si etapele modelari fetitei si rochitei
la 07.08.2010, 20:56
foarte frumos! foarte frumoasa rochita! super!!!
felicitari !

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking