Pudding racoros de lamaie

Postat de susu in Prajituri
17 Iul 2014 | 4176 vizualizari
Pudding racoros de lamaie

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 150-200 gr zahar pudra
  • 2 lingurite coaja de lamaie
  • 2 lingurite coaja de portocale optional
  • 100 ml zeama de lamaie
  • 3 oua la temperatura camerei
  • 50 gr faina cernuta
  • 250 ml lapte

Mod de preparare

Se poate folosi foarte bine si lime, ii da un parfum aparte. Se bate untul la temperatura camerei cu zaharul, coaja de lamaie dupa care adaugi zeama de lamaie treptat, galbenusurile si faina. Amesteci usor dupa care urmeaza laptele. Albusurile se bat spuma.Tapetezi un vas cu unt si-l asezi in alt vas mai mare care va merge la cuptor. Pui in tava apa fierbinte sa ajunga la jumatatea vasului cu budinca si dai la cuptor 45-55 min pana se rumeneste deasupra si in mijloc ramane moale.

Servim rece a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding racoros de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Biscuiti fragezi cu menta si glazura de ciocolata neagra

Postat de Ina

Biscuiti fragezi cu menta si glazura de ciocolata neagra

Cernem faina si o amestecam cu un praf de sare. Mixam untura din osanza  cu zaharul si gelul aromat de menta, apoi adaugam ouale si faina, omogenizand bine totul. Cu compozitia...

Citeste continuarea

Desert pasca cu smantana

Postat de oanapl

Desert pasca cu smantana

Pui smantana intr-un tifon sau panza alba deasa, o legi la capete si pui legatura cu smantana intr-un vas cu malai, acoperind-o bine ca sa traga zerul. Lasi asa smantana timp de 6-8 ore, apoi o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2014, 11:02
Cred ca-i un deliciu!
la 17.07.2014, 11:02
yamm ce bun!
la 17.07.2014, 12:49
Stiu sigur ca e delicioasa si racoroasa!
la 17.07.2014, 22:35
Mmmm....
la 17.07.2014, 23:27

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking