Pui cu bere si sos de cafea

Postat de ianculubita in Pui
12 Iul 2013 | 2954 vizualizari
Pui cu bere si sos de cafea

Ingrediente

  • 1piept de pui
  • 1ceapa
  • 1ceasca cu bere
  • 1ceasca cu smantana
  • 1ceasca cu cafea lichida
  • 1/2lingurita chimen
  • 1lingura cu menta verde taiata
  • 3linguri ulei
  • GARNITURA DE OREZ
  • 1ceasca orez
  • 3cesti apa
  • 3linguri ulei de masline
  • boabe de porumb din conserva
  • stafide
  • sos worchester

Mod de preparare

Calim ceapa in ulei incins,adaugam pieptul taiat julien,dupa ce si-a schimbat culoarea adaugam berea si lasam sa fiarba 15-20min;dupa acest timp adaugam cafeaua,smantana,chimenul si menta,lasam sa fiarba iar dupa ce a scazut si sosul a capatat consistenta potrivita,opri focul si servim cu orez sau cartofi natur

Pentru orez,in cele 3cesti de apa fierbem orezul spalat impreuna cu sare si ulei;dupa ce a fiert bine,amestecam cu stafide,porumb si putin sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere si sos de cafea" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Frigarui de pui cu iaurt si sofran

Postat de mitinita

Frigarui de pui cu iaurt si sofran

Pieptul de pui se taie in bucati egale. Sofranul se amesteca cu apa fierbinte si se lasa deoparte cateva minute. Pieptul de pui se amesteca cu sucul de lamaie, iaurtul si sofranul. Se...

Citeste continuarea

Snitel imperial

Postat de ianculubita

Snitel imperial

Pieptului dezosat, fara piele, taiat in jumatati pe latime ii facem buzunare la fiecare bucata. Le condimentam cu sare si piper si le lasam deoparte. Intr-un castron amestecam caisele taiate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2013, 14:07
Ce combinatie !! N-am incercat niciodata !! Dar cred ca este tare delicioasa!
la 12.07.2013, 14:12
hmmm ce combinatie faina
la 12.07.2013, 14:13
Deja vi cu fineturi..nici eu nu am mincat in combinatia asta, da suna tare bine!
la 12.07.2013, 14:27
la 12.07.2013, 14:36
interesant

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking