Pui cu ciuperci caramelizate

Postat de Valclaudia in Pui
19 Iun 2015 | 2985 vizualizari
Pui cu ciuperci caramelizate

Ingrediente

  • 1 pulpa de pui mare (curatata de piele si impartita in doua)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • cca 250 gr. ciuperci champinion
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatam legumele si le spalam.

Ceapa rosie si cea alba se toaca marunt, ardeiul se taie fasii, apoi se calesc impreuna in putin ulei de masline.

Adaugam ciupercile curatate si spalate, taiate feliute subtiri.

Presaram sare si piper dupa gust, adaugam carnea de pui (curatata de piele), acoperim tigaia si lasam sa se gateasca la foc mic cca 30 minute.

Daca scade apa lasata de ciuperci adaugam apa in functie de cata este necesara, pana se prepara carnea si patrunde usor fuculita in ea.

La final, cand carnea este gatita ciupercile trebuie sa se caramelizeze usor, pentru asta nu e nevoie de apa in tigaie.

Presaram marar si patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pulpe de pui cu mazare

Postat de MotanLaOale

Pulpe de pui cu mazare

Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia. Se pun la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea. Se scot pe o...

Citeste continuarea

Covridog cu cascaval

Postat de gurita_ta2005

Covridog cu cascaval

Faina se pune intr-un bol, in mijloc punem drojdia, sare si zaharul si putina apa calda, amestecam putin si lasam 5 minute deoparte. Untul se topeste, se pune peste faina, punem si restul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.06.2015, 20:16
Ciuoercile -mi plac in orice combinație!
la 19.06.2015, 20:24
la 19.06.2015, 20:53
bun
la 19.06.2015, 21:17
Ce bun
la 19.06.2015, 21:26

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking