Pui cu scortisoara

Postat de miha in Pui
3 Mar 2010 | 9631 vizualizari
Pui cu scortisoara

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei capia
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 cartof
  • 240 ml suc de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 50 g cascaval
  • sare si piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Intr-o tigaie incingem uleiul si untul. Adaugam pulpele de pui taiate fasii si cartoful cubulete. Cand incep sa se rumeneasca adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, ardeiul cubulete, ghimbirul, scortisoara.

Omogenizam si turnam deasupra sucul de rosii si vinul. Acoperim cu un capac si lasam la fiert, pana scade zeama si carnea este bine fiarta.

Potrivim gustul de sare si piper.

Punem totul intr-un vas termorezistent, presaram cu cascaval ras si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

In momentul servirii se presara cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de supa mexicana de lime - Sopa di lima (nr.5 din Top Best Soups in the World)

Postat de Ksenya

Reteta de supa mexicana de lime - Sopa di lima (nr.5 din Top Best Soups in the World)

Iata cum se prepara Reteta de supa mexicana de lime - Sopa di lima (nr.5 din Top Best Soups in the World) Am pus pieptul de pui spalat in prealabil in 3 litri apa rece, am adaugat cateii de...

Citeste continuarea

Mancare aromata cu vinete si pui

Postat de licurici_lra

Mancare aromata cu vinete si pui

Vinetele se taie rondele, se ung cu ulei de susan si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pun pe gratarul incins si se lasa 2-3 min pe fiecare parte. Pieptul de pui se taie fasii, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2010, 16:16
interesanta combinatia.....
la 03.03.2010, 16:45
trebuie sa fie tare buna dupa cum arata
la 03.03.2010, 17:17
Mmm, sigur are gust bun! ce bine arata!
la 03.03.2010, 23:01
buna idee, am niste cascaval care expira curind... Grecii folosesc mult scortisoara in mincare. yummy
la 04.03.2010, 08:21
interesante combinatiile de arome... dar daca are vin alb sigur mi-ar placea

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking