Ingrediente
- 4 pulpe de pui
- 4-5 catei de usturoi pisati
- 50 ml Ulei de masline/floarea soarelu
- 2 buc Cepe albe/rosii
- 400 gr Smantana
- 1 lingura Faina
- 1 cana supa de pui/apa
Mod de preparare
1.Curatati si spalati pulpele de pui,apoi puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute.Dupa ce au fiert le scoateti din apa si le lasati la scurs.
2.Intr-o tigaie incingeti uleiul si prajiti pulpele pe ambele parti.Scoateti pulpele pe o farfurie pe care ati asezat servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.
3.Taiati ceapa marunt,apoi o caliti in uleiul in care ati prajit carnea pana devine translucida(3-4 minute),apoi adaugati faina si mai lasati la calit inca 3-4 minute amestecand continuu.
4.Adaugati smantana,usturoiul si potriviti cu sare si piper dupa gust.Daca sosul este gros subtiati-l cu supa de pui.
5.Adaugati in sos pulpele de pui si mai lasati sa fiarba 4-5 minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|