Pui cu smantana si ciuperci

Postat de nadiuta123 in Pui
17 Feb 2012 | 7812 vizualizari
Pui cu smantana si ciuperci

Ingrediente

  • Toata carnea de la un pui (fara spate si aripi)
  • 2 cutii de ciuperci
  • 1 cana smantana
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se dezoseaza puiul si se taie in fasii subtiri. Se curata si se spala legumele dupa care se toaca marunt. Intr-o cratita se prajesc bine legumele dupa care se adauga si carnea de pui, se lasa sa se prajeasca bine. Se adauga si ciupercile si se la 10 minute la foc potrivit dupa care se stinge cu un pahar de apa. Dupa ce a fiert in cateva clocote bune se adauga si verdeata si se lasa la racit. Dupa ce mancarea s-a racit putin se adauga smantana se sareaza si se pipereaza .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

Postat de Bucataras

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete:     Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și...

Citeste continuarea

Reteta de piept de pui cu spanac, ciuperci, ardei si smantana

Postat de oanapl

Reteta de piept de pui cu spanac, ciuperci, ardei si smantana

Iata cum se prepara Reteta de piept de pui cu spanac, ciuperci, ardei si smantana Se alege o tigaie largă și mai adâncă în care se topește untul. Se taie carnea de pui...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2012, 17:54
Delicioasa papica ta,vreau si eu!
la 17.02.2012, 17:58
la 17.02.2012, 18:58
delicios
la 17.02.2012, 19:32
o mancarica buna si pe placul meu!!
la 17.02.2012, 20:07
bun,bun

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking