Ingrediente
- 5 pulpe de pui dezosate
- 2 catei usturoi
- 2 morcovi
- taitei chinezesti cu ou
- sos soia,
- crema de otet balsamic
- alune de padure zdrobite
- susan,
- curry,
- boia,
- fulgi de ardei iute
- miere poliflora,
- ulei de susan
Mod de preparare
Am taiat fasii pulpele de pui si apoi le-am marinat in sos de soia,curry,fulgi de ardei iute,crema de otet balsamic. Usturoiul l-am taiat foarte marunt,morcovii i-am taiat bastonase si le-am calit 2-3 minute in ulei de susan,apoi le-am scos si le-am lasat deoparte. In wok am pus pulpele,tot in ulei de susan si le-am lasat la foc iute pana s-au gatit,am adaugat apoi miere ,susan si alune,am amestecat putin pana puliul s-a caramelizat si gata.
Taiteii i-am fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj,in cazul de fata 4 minute,apoi i-am amestecat cu morcovul si usturoiul calite mai devreme.Am servit impreuna cu puiul dulce caramelizat.
Cam asta a fost cina noastra,desi simpla a fost extrem de gustoasa.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui dulce cu alune si taitei chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|