Pui grill

Postat de margo in Pui
4 Dec 2014 | 2918 vizualizari
Pui grill

De trei zile ploua intr-una.E frig,iar umezeala te patrunde astfel incat nu-ti vine sa iesi din casa.Daca ningea cat a plouat,ar fi fost minunat afara.Ce sa faci pe o asemenea vreme? Gratar nu se poate,asa ca am incins cuptorul si am pregatit un pui grill.Reteta este foarte simpla,banal de simpla,m-am inspirat de pe blogul Kadiei.

Ingrediente

  • 4-5 ling ulei de masline,
  • 4 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • rozmarin,
  • coriandru,
  • un pic de boia iute
  • un pui intreg potrivit de mare.

Mod de preparare

Puiul se spala si se usuca bine.Din ingredientele de mai sus se pregateste un sos cu care se unge puiul peste tot.Restul,se toarna peste pui.Se pune puiul intr-un vas,se acopera cu un capac si se lasa pana a doua zi.

A doua zi se trage puiul in teapa si se pune la copt in grillul cuptorului.Se tine cam doua ore,doua ore si jumatate pana se patrunde bine,iar carnea e moale si frageda. Se serveste cu garnitura de legume,cartofi,orez sau cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui grill" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui pe sticla, la cuptor

Postat de mirela0911

Pui pe sticla, la cuptor

Se curata puiul, se spala bine si se sterge cu prosoape absorbante. Intr-un bol se amesteca uleiul cu condimentele si rozmarinul. Se unge cu acest amestec puiul pe toate partile, inclusiv in...

Citeste continuarea

Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere

Postat de RODIMUR

Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere

Pieptul de pui se spală, se scurge de apă, se porționează, se bate ușor și se pune la baiț, pentru cel puțin două ore, în frigider. Baițul se face din condimentele indicate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.12.2014, 07:20
Yamiii
la 04.12.2014, 08:44
la 04.12.2014, 10:28
la 05.12.2014, 09:11
la 05.12.2014, 22:33
Bun, bun!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking