Pui in hartie de copt

Postat de elena1988 in Pui
5 Ian 2011 | 10282 vizualizari
Pui in hartie de copt

Reteta aceasta am vazut-o pe un site, dar nu mai tin minte::(( oricum este o reteta delicioasa si foarte aromata. Puiul era cam cracanat::))

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • bete de frigarui
  • hartie de copt
  • 4 linguri de ulei
  • 1 plic de condimente pentru pui
  • 1 cubulet de unt 100gr

Mod de preparare

Se unge o tava cu putin unt si se pun betele de frigarui (vezi poze) puiul se unge cu sosul format din condimentele de pui ci ulei, si se unge foarte bine, apoi se unge hartia de copt cu unt, se pune puiul in hartie si se inveleste bine, se pune apoi pe betele de frigarui si la cuptorul preincalzit cu el:)), se lasa cam 1-2 ore, dupa 1 ora se desface hartia putin si se uita la el , sa vedem cat sa facut, apoi inainte cu 20 minute desfaceti hartia de deasupra si lasatil sa se rumeneasca, se serveste cu cartofi prajiti, muraturi, si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in hartie de copt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui cu rosii uscate la soare si orez libanez cu fasole alba si branza Feta

Postat de Satisfyyourcravings

Piept de pui cu rosii uscate la soare si orez libanez cu fasole alba si branza Feta

Se dizolva cubul concentrat in 250 ml de apa fierbinte.  Rosiile uscate la soare se toaca marunt. Ceapa si usturoiul se taie in bucati nu foarte mici si se soteaza intr-o lingura de...

Citeste continuarea

Snitel de pui, copt versus prajit

Postat de Constelatialeu

Snitel de pui, copt versus prajit

Mai intai am portionat pieptul de pui, partile mai mici cca 400 g le-am folosit pentru snitele coapte, restul de cca 600 g pentru snitelele prajite. Pentru ca pieptul de pui se destrama foarte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.01.2011, 20:15
miam ce gustos
la 05.01.2011, 20:28
la 05.01.2011, 20:32
Buuuun!! bs:11]
la 05.01.2011, 20:34
arata tare bine
la 05.01.2011, 21:48
arata si suna fain

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking