Pui infoliat a la Nadina

Postat de Adinacarla in Pui
8 Sep 2010 | 4451 vizualizari
Pui infoliat  a la Nadina

Sursa mea de inspiratie: http://www.bucataras.ro/retete/10664/piept-de-pui-infoliat.html

Ingrediente

  •  piept de pui
  • 10 feli  de cascaval
  • 3-4 cartofi noi mari
  • 5 felii muschi file afumat
  • ulei de masline
  • 4-6 ciuperci champignion
  • sare
  • piper
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Am feliat pieptul de pui in felii groase. Apoi am feliat cascavalul si muschiul file.

Cartofii i-am curatat, taiat si prajit.

Am uns cu putin ulei o folie de aluminiu pe care am asezat o bucata de piept de pui pe care l-am condimentat cu sare si piper,

peste, am pus cateva bucati de cartofi, apoi cascaval si o felie de muschi file,

urmeaza inca o bucata de piept de pui, o felie de cascaval si la final doua jumatati de ciuperci. Tot "amestecul" l-am piperat si sarat.

Am inchis bine folia si am asezat pachetelele intr-o tava cu putin apa si ulei. Apoi am introdus totul la cuptor.

\a iesit foarte bun...multumesc Nadina pentru idee.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui infoliat a la Nadina" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui toscan

Postat de anuta

Pui toscan

Pulpele dezosate spalate si zvantate,se subtiaza in partile mai goase apoi se sareaza,pipereaza si se dau cu un praf de legume deshidratate. Se fierb frunzele de spanac in apa cu sare cca 5...

Citeste continuarea

Pui Shanghai

Postat de Constelatialeu

Pui Shanghai

Mai intai dezosam pulpele si taiem bucatele  mici, le asezam intr-un castron, presaram un pic de sare si turnam o lingura de sos de soia, amestecam, acoperim castronul si-l bagam la frigider...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2010, 00:50
ma bucur mult adina ca va placutsuper dar nu ai inca furcu ,probabil inca nu e corectata reteta dar revin maine
la 08.09.2010, 00:51
la 08.09.2010, 00:53
acuma m-am uitat la cele mai noi retete inca nu apare ,probabil maine
la 08.09.2010, 00:58
multumesc nadina
la 08.09.2010, 11:15
bunnnnnnnnnnnn

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking