Pui lipicios cu orez salbatic

Postat de ciripel in Pui
26 Feb 2013 | 7114 vizualizari
Pui lipicios cu orez salbatic

Ingrediente

  • 1 piept de pui maricel
  • sucul de la 1 portocala
  • 1 ceashca de bere bruna
  • 2 lg de miere
  • 2-3 catei usturoi
  • putin ghimbir
  • sare, piper, condimente pt pui
  • orez salbatic
  • 2 lg de otzet balsamic sau otzet de mere
  • 1 lg sos soia

Mod de preparare

Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac.

Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de masline si un varf de unt.

Pregatim sosul astfel: amestecam mierea cu otetul, sucul de portocale, berea, ghimbirul si usturoiul tocat marunt, punem sare si piper dupa gust apoi turnam totul peste puiul calit si lasam pe foc pana scade si devine ca o pasta lipicioasa.

Se monteaza pe farfurie ca in poza alaturata si se asezoneaza cu putin patrunjel

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui lipicios cu orez salbatic" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79

Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor

Pregatim pulpele: le spalam si le taiem pe jumatate. Pisam usturoiul, adaugam peste el sare, piper, cimbru si aproximativ 700 ml bere. Amestecam cu o lingura si in acest amestec, punem pulpele....

Citeste continuarea

Piept de pui in crusta de mac si susan

Postat de sufletista

Piept de pui in crusta de mac si susan

Pieptul de pui il  spalam si il taiem felii mai grosute Intr-un vas adaugam sare, piper, usturoiul curatat si tocat felii, frunzele de busuioc tocate, vinul amestecat cu kecheap,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2013, 15:51
la 26.02.2013, 17:49
In sfarsit ,te-ai hotarat sa postezi din bunatatile pe care le pregatesti!
la 26.02.2013, 17:54
yammy delicios puiul tau si mi se lipeste de degete
la 26.02.2013, 18:41
bun bun
la 26.02.2013, 21:02
Bine ai venit!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking