Ingrediente
- 2 bucăţi de piept de pui
- 15 cartofiori violet
- sare
- piper
- cimbru uscat
- 2 roşii
- usturoi
- vin alb
- pătrunjel proaspăt
Mod de preparare
Cartofii se spală şi se pun la fiert în coajă.
Între timp se pregăteşte puiul : se pun bucăţile de pui într-un amestec de ulei, usturoi zdrobit, vin, sare, piper şi cimbru uscat. Se marinează 15 minute, întorcându-se pe toate părţile. Se scot apoi din marinată şi se frig pe grătarul încins.
Se face o salată din roşiile scobite de miez (care se foloseşte la altă mâncare) amestecate cu usturoi tocat, sare, piper, ulei şi pătrunjel tocat.
Când sunt gata cartofii, se curăţă de coajă şi se amestecă cu puţin ulei, sare, piper şi pătrunjel.
Se serveşte pieptul tăiat bucăţi cu salată de roşii deasupra şi garnitură de cartofi.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Purple Majesty" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (51)
|