Pui umplut "broscuta"

Postat de LadyCrs in Pui
20 Aug 2012 | 4720 vizualizari
Pui umplut "broscuta"

Azi am petrecut o gramada de ore pentru ca mi s-a pus mie pata sa fac pui umplut...a iesit el un pui umplut cam turtit ( seamana cu o broscuta esuata mai degraba) dar fost bun. A fost prima oara cand l-am "dezbracat" de piele si mi-a luat o gramada de timp pentru ca habar nu am tehnica..dar cu chiu cu vai , mai cu ajutor de la mami am reusit ( sunt si incapatanata si vreau doar eu sa pun mana). A si am facut si atelier de croitorie in bucatarie...ca am cusut la el de l-a luat gaia :))))). Un lucru e sigur...este comestibil. :)) Nu stiam cata compozitie poate intra in acest mic puiut..si am aflat azi ca multa...deci mai puteam pune carne...dar data viitoare stiu acum .

Ingrediente

  • 2 ardei mici verzi
  • un ardei capia
  • 3 cepe
  • 8 catei de usturoi
  • un pui
  • un borcan ciuperci
  • 4 ficatei
  • condimente
  • ulei
  • apa
  • pentru umplutura am folosit doar pieptul de pui si aripioarele
  • 2 oua
  • un cartof fiert
  • pentru decor :
  • rosii ,
  • lamaie
  • pentru garnitura
  • cartofi la cuptor
  • 3 linguri smantana
  • ac si ata
  • o legatura de patrunjel

Mod de preparare

Am spalat puiul si l-am dezbracat de caracter cu greu :)) Am pus pielea deoparte. Am spalat legumele, le-am curatat si le-am tocat, inclusiv pieptul de pui si ficatul de pui. Am amestecat ciupercile, ceapa, pieptul de pui, ficateii, smantana, patrunjelul, ouale, cartoful, usturoiul, ceapa, ardeiul , le-am condimentat bine bine si am umplut puiul. Inainte am cusut pe ici colo partile unde era necesar, la final cosand orice gaura existenta. L-am uns bine cu un amestec de condimente si ulei, l-am asezat pe tava si am pus cam 3 cani de apa si l-am introdus in cuptor unde a stat cam o ora jumatate.

Am servit cu cartofiori la cuptor si rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut "broscuta"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ghiveci de legume cu pui (Multicooker)

Postat de Dya

Ghiveci de legume cu pui (Multicooker)

Carnea de pui o rumenim in cele doua linguri cu ulei, folosind programul FRY pentru 15 minute aproximativ. In ultimele 3-4 minute ale programului, adaugam ceapa verde tocata marunt, amestecand...

Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu sunca si piept de pui

Postat de rocsi_1612

Budinca de cartofi cu sunca si piept de pui

Pieptul de pui il taiem bucati potrivite. Intr-un vas punem sare, piper, boia de ardei dulce, busuioc uscat, uleiul si sosul teriyaki. Amestecam toate aceste condimente, punem puiul si il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2012, 22:48
minunat!!!prima servita
la 20.08.2012, 22:54
Am ajuns si eu,macar un copanel de brosuta vreau si eu
la 20.08.2012, 22:56
arata tare bine,chiar daca s-a lasat dezbracat mai greu
la 20.08.2012, 22:59
mai ai si pt mine??
la 20.08.2012, 23:01
Pui...sau broscuta? super!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking