Ingrediente
- 2 ardei mici verzi
- un ardei capia
- 3 cepe
- 8 catei de usturoi
- un pui
- un borcan ciuperci
- 4 ficatei
- condimente
- ulei
- apa
- pentru umplutura am folosit doar pieptul de pui si aripioarele
- 2 oua
- un cartof fiert
- pentru decor :
- rosii ,
- lamaie
- pentru garnitura
- cartofi la cuptor
- 3 linguri smantana
- ac si ata
- o legatura de patrunjel
Mod de preparare
Am spalat puiul si l-am dezbracat de caracter cu greu :)) Am pus pielea deoparte. Am spalat legumele, le-am curatat si le-am tocat, inclusiv pieptul de pui si ficatul de pui. Am amestecat ciupercile, ceapa, pieptul de pui, ficateii, smantana, patrunjelul, ouale, cartoful, usturoiul, ceapa, ardeiul , le-am condimentat bine bine si am umplut puiul. Inainte am cusut pe ici colo partile unde era necesar, la final cosand orice gaura existenta. L-am uns bine cu un amestec de condimente si ulei, l-am asezat pe tava si am pus cam 3 cani de apa si l-am introdus in cuptor unde a stat cam o ora jumatate.
Am servit cu cartofiori la cuptor si rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut "broscuta"" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|