Pui umplut "broscuta"

Postat de LadyCrs in Pui
20 Aug 2012 | 4730 vizualizari
Pui umplut "broscuta"

Azi am petrecut o gramada de ore pentru ca mi s-a pus mie pata sa fac pui umplut...a iesit el un pui umplut cam turtit ( seamana cu o broscuta esuata mai degraba) dar fost bun. A fost prima oara cand l-am "dezbracat" de piele si mi-a luat o gramada de timp pentru ca habar nu am tehnica..dar cu chiu cu vai , mai cu ajutor de la mami am reusit ( sunt si incapatanata si vreau doar eu sa pun mana). A si am facut si atelier de croitorie in bucatarie...ca am cusut la el de l-a luat gaia :))))). Un lucru e sigur...este comestibil. :)) Nu stiam cata compozitie poate intra in acest mic puiut..si am aflat azi ca multa...deci mai puteam pune carne...dar data viitoare stiu acum .

Ingrediente

  • 2 ardei mici verzi
  • un ardei capia
  • 3 cepe
  • 8 catei de usturoi
  • un pui
  • un borcan ciuperci
  • 4 ficatei
  • condimente
  • ulei
  • apa
  • pentru umplutura am folosit doar pieptul de pui si aripioarele
  • 2 oua
  • un cartof fiert
  • pentru decor :
  • rosii ,
  • lamaie
  • pentru garnitura
  • cartofi la cuptor
  • 3 linguri smantana
  • ac si ata
  • o legatura de patrunjel

Mod de preparare

Am spalat puiul si l-am dezbracat de caracter cu greu :)) Am pus pielea deoparte. Am spalat legumele, le-am curatat si le-am tocat, inclusiv pieptul de pui si ficatul de pui. Am amestecat ciupercile, ceapa, pieptul de pui, ficateii, smantana, patrunjelul, ouale, cartoful, usturoiul, ceapa, ardeiul , le-am condimentat bine bine si am umplut puiul. Inainte am cusut pe ici colo partile unde era necesar, la final cosand orice gaura existenta. L-am uns bine cu un amestec de condimente si ulei, l-am asezat pe tava si am pus cam 3 cani de apa si l-am introdus in cuptor unde a stat cam o ora jumatate.

Am servit cu cartofiori la cuptor si rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut "broscuta"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana de ardei copt cu piept de pui

Postat de merisor67

Tocana de ardei copt cu piept de pui

Pregatim intai ardeiul pe care il coacem si il punem intr-un vas pe care il acoperim cu folie de plastic. Il lasam asa 15-20 de minute dupa care il vom curata. Se va curata foarte bine,...

Citeste continuarea

Chifle umplute (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Chifle umplute (reteta video)

Umplutura: Intr-un bol puneti carnea, peste carne puneti branza, apoi puneti masline verzi si masline negri. Puneti si cascaval, opriti cam 50 g de cascaval le veti folosi la sfarsit. Puneti sos...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2012, 22:48
minunat!!!prima servita
la 20.08.2012, 22:54
Am ajuns si eu,macar un copanel de brosuta vreau si eu
la 20.08.2012, 22:56
arata tare bine,chiar daca s-a lasat dezbracat mai greu
la 20.08.2012, 22:59
mai ai si pt mine??
la 20.08.2012, 23:01
Pui...sau broscuta? super!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking