Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman

Postat de ela in Pui
20 Sep 2010 | 8487 vizualizari
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman

Ingrediente

  • 1pui
  • 2conserve ciuperci
  • 1ceapa
  • 1ardei capia
  • sare,piper,vegeta
  • 1ou
  • 2felii de paine
  • patrunjel
  • smantana
  • boia
  • ulei
  • 1,5kg cartofi
  • condiment fuchs pt cartofi

Mod de preparare

Spalam puiul si il stergem.Intr-un castron punem 3linguri de smantana cu 2lingurite de boia si 1lingura de ulei si le amestecam bine.Ungem cu aceasta pasta tot puiul pe exterior si in interior.

Curatam ceapa si o  tocam marunt,o punem in putin ulei intr-o craticioara si o lasam la calit cateva minute.Taiem marunt ciupercile si le punem peste ceapa.La fel,curatam ardeiul si il tocam marunt si il adaugam si pe el si lasam pe foc 15minute.Saram si piperam dupa gust.Adaugam si painea inmuiata in apa si stoarsa bine si o mana de patrunjel tocat.Oprim focul si adaugam un ou intreg si amestecam bine.Lasam sa se raceasca putin.

Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.

Punem cartofii in vasul roman(lasat in apa rece 20minute in prealabil) si presaram deasupra condiment pt pui.

Umplem puiul cu compozitia de ciuperci si il coasem,daca vrem ca sa nu iese compozitia afara(eu nu l-am cusut) .

Punem puiul peste cartofi,punem putina apa  si punem  capacul pe vas si dam la cuptor 2ore,apoi dam capacul jos si mai lasam 20minute sa se rumeneasca frumos.

Servim cu o salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (112)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciocănele de pui a la Padre

Postat de panacris

Ciocănele de pui a la Padre

Ciocănelele se spală sub jet de apă rece, eventula se curăță de tuleile rămase, apoi se asezonează de sare aromată și puțin ulei de măsline, se așează artistic într-o tavă...

Citeste continuarea

Tablou cu un altfel de ostropel

Postat de Constelatialeu

Tablou cu un altfel de ostropel

Mai intai am spalat pieptul de pui ( dezosat si fara pielita), apoi l-am pus cu apa cu un pic de sare si l-am dat intr-un clocot. L-am scos din apa si l-am lasat putin sa se raceasca, apoi l-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2010, 22:17
primavreauaha te-ai pus pe muncit deci Mircea te-a pus la treaba nu glumasuper 5 f
la 20.09.2010, 22:20
Mircea voia sa pun azi 5retete...apoi s-a razgandit,trebuiau doua...dar eu i-am pus 3 ,mai am vreo doua,daca ma straduiesc....
la 20.09.2010, 22:23
suna bine poate fac si eu maine ceva asemanator...buna idee!
la 20.09.2010, 22:24
deci a fost totusi indulgent cu tinemerita sa te revansezi nu?
la 20.09.2010, 22:25
saracu puiultima poza cracit rau de tot

Vezi toate comentariile (112)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking