Pui Valdostana
Postat de rocsi_1612
Pieptul de pui il spalam si il stergem cu niste servetele. Cu un cutit bine ascutit, il taiem in doua pe lungime. Intr-un bol amestescam uleiul cu sare, piper, busuioc uscat, boia de ardei...
Citeste continuareaPollo alla Valdostana este un preparat italienesc ce-ti ramne in memorie daca l-ai zarit pe undeva . Pana nu il gusti nu te lasi . Am fost incitata de puiul Valdostana gatit de Bucatarase cu experienta Ca Miha https://www.bucataras.ro/retete/valdostana-cu-piept-de-pui-9180.html , Sidy https://www.bucataras.ro/retete/valdostana-din-piept-de-curcan-17538.html sau Criss https://www.bucataras.ro/retete/pui-valdostana-49858.html.Am folosit ciuperci , ambele condimente date in retete atat cimbru cat si rozmarin . Va invit sa preparati si voi acest minunat pui Valdostana pentru a va convinge . Nu este greu . Pe cuvant de Bucataras :D !!!!
Ingrediente
Mod de preparare
Daca ti-a placut reteta noastra " Pui Valdostana cu ciuperci " nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
|
Postat de rocsi_1612
Pieptul de pui il spalam si il stergem cu niste servetele. Cu un cutit bine ascutit, il taiem in doua pe lungime. Intr-un bol amestescam uleiul cu sare, piper, busuioc uscat, boia de ardei...
Citeste continuareaPostat de miha
Pieptul de pui se taie in 2 pe lungime. Fiecare bucata se bate putin cu ciocanul de snitele intre 2 folii alimentare. Cateva linguri de faina se amesteca cu putina sare, piper si rozmarin. Se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|