Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi

Postat de medioto59 in Curcan
3 Iun 2012 | 10638 vizualizari
Pulpa de curcan  impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi

Ingrediente

  • 1 pulpa superioara de curcan
  • 1/2 kg cartofi noi
  • 4-5 fire de usturoi verde
  • ulei de masline
  • rosmarin uscat
  • 1 pahar cu vin alb demi-sec
  • marar verde
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Carnea de curcan se spala,se usuca folosind un prosop absorbant apoi se cresteaza pe langa os , se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare ,piper si rosmarin.Intepam (cu ajutorul virfului cutitului) din loc in loc carnea si impanam cu usturoi verde si apoi o asezam intr-un vas care urmeaza sa-l bagam in cuptor.

Cartofii se curata,se spala .......eu am folosit cartofi mai mici asa ca pe unii i-am lasat intregi si ce a fost mai maricei i-am taiat in  doua.Asezam cartofii in vas alaturi de carne ,ii condimentam si pe ei cu sare,piper si rosmarin  si ii stropim cu ulei.Adaugam si restul de usturoi verde taiat , turnam vinul,putina apa si dam la cuptor.Din cand in cand stropim carnea si cartofii cu sosul din vas.

Tinem pana cand totul este bine facut. Asezonam cu marar verde si servim cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de curcan cu sos de roşii şi busuioc

Postat de ela2015

Piept de curcan cu sos de roşii şi busuioc

Curăţăm carnea de pieliţe si vinişoare şi o tăiem în bucăţi potrivite (la frigere oricum se mai strânge). Într-o tigaie încălzim 2-3 linguri de ulei şi...

Citeste continuarea

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Postat de mirela0911

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2012, 13:10
foarte bine arata
la 03.06.2012, 13:13
pregateste o parfurie plinasi pentru mine
la 03.06.2012, 13:19
o bunatate de mancare! si eu am acum cartofi noi la cuptor
la 03.06.2012, 13:20
multumesc ,Sufletista!
la 03.06.2012, 13:21
cu varf,Gurita,da?

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking