Ingrediente
- 1 .5 kg pulpa de mistret tanar
- 100 gr slanina afumata
- 1 ardei rosu
- 1 crenguta cimbru
- 1 lingurita boia
- 1 lingurita boabe piper negru
- 2 linguri mustar
- 4 catei usturoi
- 4 frunze de salvie
- 4 linguri untura [ eu am avut de curcan]
- 1 pahar de vin alb
- sare
garnitura: cartofi natur cu patrunjel verde
Mod de preparare
Spalati si feliati carnea de mistret .
Curatati , spalati si feliati ardeiul si usturoiul.Feliati slanina afumata .
Puneti carnea in tava si presarati toate ingredientele pe deasupra .
Adugati la sfarsit o cana cu apa si paharul cu vin .
Dati la cuptor la 220 grade timp de o ora si jumatate .
Tot la 15 minute intoarceti carnea . Adugati apa daca este necesar .
Aveti grija cand carnea incepe sa se uste pe deasupra o intoarceti.
Este gata cand carnea este rumenita usor .
Serviti cu garnitura preferata .Eu am avut cartofi natur cu verdeata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de mistret -la tava" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (33)
|