Friptura de mistret -la tava

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
13 Feb 2014 | 15162 vizualizari
Friptura de mistret -la tava

Dedic aceasta friptura domnilor Bucatarasi . Dupa cum se stie barbatii se dau in vant dupa vanat si vanatoare sau pescuit . . Caprioare . Sirene. Etc :))))

Ingrediente

  • 1 .5 kg pulpa de mistret tanar
  • 100 gr slanina afumata
  • 1 ardei rosu
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita boabe piper negru
  • 2 linguri mustar
  • 4 catei usturoi
  • 4 frunze de salvie
  • 4 linguri untura [ eu am avut de curcan]
  • 1 pahar de vin alb
  • sare

garnitura: cartofi natur cu patrunjel verde

Mod de preparare

Spalati si feliati carnea de mistret .

Curatati , spalati si feliati ardeiul si usturoiul.Feliati slanina afumata .

Puneti carnea in tava si presarati toate ingredientele pe deasupra .

Adugati la sfarsit o cana cu apa si paharul cu vin .

Dati la cuptor la 220 grade timp de o ora si jumatate .

Tot la 15 minute intoarceti carnea . Adugati apa daca este necesar .

Aveti grija cand carnea incepe sa se uste pe deasupra o intoarceti.

Este gata cand carnea este rumenita usor .

Serviti cu garnitura preferata .Eu am avut cartofi natur cu verdeata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de mistret -la tava" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coada de vitel cu naut si paste

Postat de cristeena20

Coada de vitel cu naut si paste

Acest fel de mancare se poate face lent, fierbandu-se mult la foc mediu sau se poatefierbe la oala cu presiune, dar nu va fi la fel de gustoasa ca si fiarta lent. Deci pregatim tocanita . Coada...

Citeste continuarea

Sarmalute in frunze de tei

Postat de panacris

Sarmalute in frunze de tei

Orezul se spăla în mai multe ape apoi se scurge. Ceapa se curată și se toacă mărunt, apoi se pune le dinstiut în ulei și puțină apă, până devine translucidă apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.02.2014, 23:19
yamyyy
la 13.02.2014, 23:19
la 13.02.2014, 23:20
Fugi de-aici!
la 13.02.2014, 23:21
Hmmm pot sa iau?
la 13.02.2014, 23:21
Vezi ca mancam la tine in drum spre Maramu'

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking