Ingrediente
- 1 pulpa de miel
- 4-5 catei de usturoi
- sare
- piper
- slanina afumata
- 4 linguri untura de porc
- 200 ml vin alb
Pt salata de cartofi:
- cartofi 1 kg
- 5 oua
- 2 cepe proaspete
- 1 feliuta ardei rosu
- sare
- piper
- ulei de masline 4 linguri
Mod de preparare
Se spala pulpa ,se cresteaza cu varful cutitului din loc in loc si se pun bucatele de usturoi si slanina taiate in feliute,
se condimenteaza cu sare si piper, se unge bine cu untura, se pune intr-un vas pulpa, se pune 1 pahar de vin alb si se da tava la cuptor pentru 1 ora.Se completeaza cu vin din cand in cand.
Cartofii se fierb in coaja ,se curata si se taie cubulete ,ouale se fierb tare si se razuiesc,ceapa se taie pestisori.
Se amesteca cartofii cu ceapa,oul razuit ,ulei sare si piper si ardei rosu taiet cubulete.
Se serveste salata de cartofi cu friptura de miel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel impanata, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|