Pulpa de miel am spalat-o si apoi am tamponat-o cu un servet de hârtie.
Am amestecat condimentele si le-am presarat peste carne.
In caserola pentru marinare,am pus vinul,morcovii,rosiile cherry,apoi am asezat carnea.
Am presarat usturoiul zdrobit si taiat,câteva felii de ardei iute,sosul de soia si uleiul.
La final am pus rozmarinul.
Am pus capacul caserolei si am învârtit butonul capacului în pozitia de vidare.
Am atasat furtunul între aparatul Food Saver si caserola,apoi prin simpla apasare a butonului de vidare,a început procesul de vidare.
Când a ramas doar ledul verde aprins,am mutat butonul capacului caserolei în pozitia “închis” si am scos furtunul.
De acum nu mai aveam decât sa astept maxim jumatate de ora,pâna ce carnea va fi marinata.
După acest timp,am deschis caserola si am pus carnea împreuna cu marinada într-un vas ceramis si am pus la cuptor pentru o ora, la 200 de grade.
In acest timp am mai stropit friptura cu sosul din tava.
Intre timp am pus broccoli sa fiarba câteva minute în apa cu sare.
Am taiat ardeiul iute si i-am scos semintele,apoi l-am taiat .
Am razuit câteva fâsii din coaja de portocala,apoi am stors sucul.
Am curatat morcovii,puteti doar sa-i spalati.
Intr-o tigaie am topit untul si am pus ardeiul iute,apoi morcovii,coaja si sucul de portocala,sare,piper,am acoperit si am lasat sa fiarba pâna ce lichidul a scazut.
La final am pus stafidele si tijele de apio.Am mai lasat 2-3 minute.
S-aveţi poftă!