Pulpa de porc cu pleutorus

Postat de panacris in Porc
19 Oct 2012 | 5611 vizualizari
Pulpa de porc cu pleutorus

Felul doi la fel de consistent. Se vede ca venit vremea rece!

Ingrediente

  • pulpa de porc 1000 g,
  • ciuperci pleutorus 600g,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ceapa rosie 2 bucati,
  • sare iodata,
  • cimbru,
  • foaie de dafin,
  • pasta de rosii,
  • piper proaspat macinat,
  • marar proaspat,
  • ulei de masline,
  • vin alb demisec 250 ml.

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie julien si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp carnea se curata, se spala si taie felii. Apoi se adauga la  ceapa calita, se lasa sa se perpeleasca putin, apoi se completeaza cu vin si apa, ata cat sa acoepre mancarica. Intre timp se curata ciupercile si se taie julien, se adauga pe jumatatea timpului de fierbere, se asezoneaza de sare, piper, foaie de dafin si cimbru, lasandu-se la gatit, la foc mic inca cca. 20 de minute. in cuptor, de aceasta data, spre final se adauga pasta de rosii si mararul tocat marunt.

Mancarica se poate consuma ca atare sau insotita de  garnitura de cartofi, orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu pleutorus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Snitele de porc

Postat de rocsi_1612

Snitele de porc

Feliile de carne le spalam si le stergem cu servetele. Le batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare ca sa le sfaramam. Intr-un bol, amestecam mustarul, praful de usturoi, sare, piper,...

Citeste continuarea

Mancarica de mazare cu cotlet de porc

Postat de ela2015

Mancarica de mazare cu cotlet de porc

Într-o tigaie adâncă punem uleiul la încălzit. Când s-a încins, punem bucățile de carne pe care le rumenim ușor (lăsăm carnea să fiarbă și să se pătrundă...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Comentarii

la 19.10.2012, 19:35
Ahaaa, din ce în ce mai bine
Aproape că uit şi de pastramă pentru aşa ceva Deşi ar fi bune amândouă
Cristina
la 19.10.2012, 19:37
bun bun
la 19.10.2012, 19:38
Daaa, asta-i buna tare!!!
la 19.10.2012, 20:00
Vaaai, ce bunatate!
la 19.10.2012, 20:03
Mai ce vrednicuta!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking