Ingrediente
- cca 500 gr. pulpa de porc
- 200 gr. carnaciori uscati si afumati de porc
- 2 linguri ulei
- 1 ardei gras
- 1 rosie mare de gradina
- sare dupa gust
- boabe de mustar
- boabe de piper
- ardei iute tocat dupa gust
- 2 catei de usturoi pisati
- apio (arpagic verde)
Mod de preparare
Pulpa de porc am taiat-o bucati pe care le-am asezat in tigaie impreuna cu bucatile de carnaciori uscati si afumati.
Am spalat si curatat ardeiul si rosia, le-am taiat bucati mari si le-am adaugat in tigaie impreuna cu boabele de mustar, cele de piper si sare dupa gust.
Am picurat putin ulei, am adaugat 1 cana de apa si am acoperit tigaia.
Am lasat carnea sa se gateasca la foc redus pana a scazut intreaga cantitate de apa si s-a format sosul.
Am tocat ardeiul iute marunt si l-am adaugat dupa gust peste carne in tigaie.
La fel am procedat si cu arpagicul verde, am adaugat si usturoiul pisat si am amestecat sosul sa se intrepatrunda uniform aromele.
A servit cu piure de cartofi,o combinatie foarte gustoasa!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si carnaciori in sos picant la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|