Pulpa de porc si carnaciori in sos picant la tigaie

Postat de Valclaudia in Porc
19 Iul 2017 | 2925 vizualizari
Pulpa de porc si carnaciori in sos picant la tigaie

Ingrediente

  • cca 500 gr. pulpa de porc
  • 200 gr. carnaciori uscati si afumati de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie mare de gradina
  • sare dupa gust
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • ardei iute tocat dupa gust
  • 2 catei de usturoi pisati
  • apio (arpagic verde)

Mod de preparare

Pulpa de porc am taiat-o bucati pe care le-am asezat in tigaie impreuna cu bucatile de carnaciori uscati si afumati.

Am spalat si curatat ardeiul si rosia, le-am taiat bucati mari si le-am adaugat in tigaie impreuna cu boabele de mustar, cele de piper si sare dupa gust.

Am picurat putin ulei, am adaugat 1 cana de apa si am acoperit tigaia.

Am lasat carnea sa se gateasca la foc redus pana a scazut intreaga cantitate de apa si s-a format sosul.

Am tocat ardeiul iute marunt si l-am adaugat dupa gust peste carne in tigaie.

La fel am procedat si cu arpagicul verde, am adaugat si usturoiul pisat si am amestecat sosul sa se intrepatrunda uniform aromele.

A servit cu piure de cartofi,o combinatie foarte gustoasa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si carnaciori in sos picant la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschi de porc cu busuioc la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Muschi de porc cu busuioc la cuptor

Carnea se unge cu ulei de masline pe ambele parti,se condimenteaza si se pun frunze de busuioc,se pune intr-o punga,se leaga si se da la frigider pentru 24 ore. Muschiul de porc se pune intr-o...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Postat de CameliaComan

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale. Curatam cele 2 cepe iar apoi le tocam marunt.  Intr-un vas punem carnea de porc. Adaugam ceapa tocata marunt, orezul, 1 lingurita de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2017, 06:41
Buna!
la 19.07.2017, 08:00
Ce bunătateee!
la 19.07.2017, 08:26
la 19.07.2017, 08:45
Ce buun!
la 19.07.2017, 11:39

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking