Ingrediente
- 1 buc pulpă de viţel
- Morcovi
- Ţelina radacina
- Ceapa
- Patrunjel radacina
- Usturoi
- Roşii cherry
- 100 ml suc de roşii
- Rozmarin verde
- Sare,piper
- Ulei
- 1 bucata hârtie de copt
Mod de preparare
Pulpa de viţel am prajit-o pentru a o pastra suculenta.Am condimentat-o.Aveti grija sa n-o înţepaţi cu furculiţa când o întoarceti la prajit.
Intr-un vas de lut,am pus puţin ulei,apoi legumele taiate grosier.Am condimentat si legumele.
Deasupra am pus bucata de carne.
Am pus cam 100 ml apa,am acoperit cu hârtia de copt,apoi am pus capacul.
Am pus vasul la cuptor aproximativ 2 ore.
Dupa o ora,am întors carnea.
Inainte cu 15 minute de a fi gata,am pus sucul de rosii si am lasat vasul descoperit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|