Tocăniţă cu carne de vită şi dovleac
Postat de ela2015
Curăţăm carnea de pieliţe şi vinişoare şi o tăiem bucăţi potrivite (eu am tăiat-o bucăţi cât pentru o înghiţitură). Într-o tigaie înaltă punem uleiul....
Citeste continuareaNu sunt multe persoane a căror preferinţă să fie carnea de viţel.Vă asigur însă că dacă este gătită bine este delicioasă.Cam aşa a fost şi cea preparată de mine.Secretul este hârtia de copt pusă sub capacul vasului în care am pregătit carnea.Ideea am preluat-o de la Gaby,dar am găsit-o şi la alte reţete.
Ingrediente
Mod de prepararePulpa de viţel am prajit-o pentru a o pastra suculenta.Am condimentat-o.Aveti grija sa n-o înţepaţi cu furculiţa când o întoarceti la prajit. Intr-un vas de lut,am pus puţin ulei,apoi legumele taiate grosier.Am condimentat si legumele. Deasupra am pus bucata de carne. Am pus cam 100 ml apa,am acoperit cu hârtia de copt,apoi am pus capacul. Am pus vasul la cuptor aproximativ 2 ore. Dupa o ora,am întors carnea. Inainte cu 15 minute de a fi gata,am pus sucul de rosii si am lasat vasul descoperit. Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de ela2015
Curăţăm carnea de pieliţe şi vinişoare şi o tăiem bucăţi potrivite (eu am tăiat-o bucăţi cât pentru o înghiţitură). Într-o tigaie înaltă punem uleiul....
Citeste continuareaPostat de bucatarie_marocana
Puneti intr-un bol carnea,puneti peste ea ceapa,patrunjelul,si condimentele si amestecati toate ingredientele foarte bine. Luati cam o lingura de carne,turtiti-o cu palmele,si puneti in...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|