Ingrediente
- 4 pulpe (taiate in jumatate)
- 3 linguri cu ulei de masline
- rosii intregi din cutia Cirio Pelati
- 3 morcovi taiati rondele
- 10-15 ciuperci de marime potrivita
- 2 portocale (una pentru suc)
- ardei gras rosu sau/si verde
- 10 bucati de ceapa
- 1 capatana mare de usturoi
- 1 cutie de bere bruna
- 1 legatura de patrunjel proaspat
- condimente: sare, chili, 2-3 foi de dafin, tarhon, oregano si rozmarin (din plin! :) )
Mod de preparare
Spalam bine pulpele de pui si le condimentam, din plin, cu sare, chili, foi de dafin, tarhon, oregano si rozmarin.
Intr-o tava in care am adaugat o cana cu apa si uleiul asezam pulpele condimentate impreuna cu ciupercile intregi, morcovii taiati rondele, ceapa si usturoiul julien, ardeiul si o portocala taiata in felii subtiri. Dam tava la cuptor (atentie ca acesta sa fie incins!) pentru aproximativ doua ore.
Cand pulpele sunt bine patrunse adaugam berea neagra si sucul de la o portocala, iar inainte de a le scoate din cuptor, cu 10-15 minute, rosiile intregi.
Le servim calde cu patrunjel verde, presarat.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|