Pulpe aromate in sos de rosii

Postat de Dya in Pui
14 Apr 2011 | 3626 vizualizari
Pulpe aromate in sos de rosii

Va prezint o reteta care imbina culoare si arome ce confera un gust deosebit!

Ingrediente

  • 4 pulpe (taiate in jumatate)
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • rosii intregi din cutia Cirio Pelati
  • 3 morcovi taiati rondele
  • 10-15 ciuperci de marime potrivita
  • 2 portocale (una pentru suc)
  • ardei gras rosu sau/si verde
  • 10 bucati de ceapa
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 1 cutie de bere bruna
  • 1 legatura de patrunjel proaspat
  • condimente: sare, chili, 2-3 foi de dafin, tarhon, oregano si rozmarin (din plin! :) )

Mod de preparare

Spalam bine pulpele de pui si le condimentam, din plin, cu sare, chili, foi de dafin, tarhon, oregano si rozmarin. 

Intr-o tava in care am adaugat o cana cu apa si uleiul asezam pulpele condimentate impreuna cu ciupercile intregi, morcovii taiati rondele, ceapa  si  usturoiul julien, ardeiul si o portocala taiata in felii subtiri. Dam tava la cuptor (atentie ca acesta sa fie incins!) pentru aproximativ doua ore.

Cand pulpele sunt bine patrunse adaugam berea neagra si sucul de la o portocala, iar inainte de a le scoate din cuptor, cu 10-15 minute, rosiile intregi.

Le servim calde cu patrunjel verde, presarat.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe cu paste aromate

Postat de Dya

Pulpe cu paste aromate

Curatam si spalam pulpele de pui (le lasam intregi sau le taiem in jumatate), le condimentam cu sare si piper dupa gust, dupa care le punem la cuptor intr-o tava cu ulei si apa atat cat sa...

Citeste continuarea

Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin

Postat de Oana

Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin

Pulpele de pui se spala si se aseaza intr-un vas de iena mai adanc. Se condimenteaza, se aseaza feliile de gutui printre ele si se adauga supa, vinul si sucul de rosii. Se acopera cu folie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2011, 11:49
delicios
la 14.04.2011, 11:52
super bun
la 14.04.2011, 11:53
Multumesc draga Bella!
la 14.04.2011, 11:53
Multumesc Carla!! vad ca te-ai pregatit de masa! te astept!
la 14.04.2011, 11:56
bun

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking