Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut

Postat de Constelatialeu in Pui
21 Sep 2018 | 6660 vizualizari
Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut

Azi a fost cu munca mai munca.....adica cules piersici, cules struguri, sapat gropi si altele...nu va spun chiar tot.....asa ca am bagat in oala de lut niste pulpe si cartofisi le-am ''uitat'' in cuptor la foc mic....

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui cca 500 g
  • 5 cartofi cca 600 g
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru uscat
  • 100 mlulei
  • 200 ml apa
  • 1 oala de lut

Mod de preparare

Am spalat pulpele, le-am am presarat sare, piper si boia dulce peste ele. Cartofii i-am curatat si taiat in bucati mari. Am asezat cartofii in oala de lut, am presarat sare, apoi am asezat pulpele, am turnat uleiul si apa si am presarat putin cimbru uscat. Am  bagat oala la cuptor, la foc mic cca 3 ore si ceva, ca n-am cronometrat, am avut treaba. Mai deschideam din cand in cand cuptorul sa vad ce si cum.

Am servit cu gogonele murate, deliciu, ca la ce foame aveam puteam sa mancam si-un cal la protap....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza

Postat de Oana

Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele. Se presara cu sare si piper. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga ciupercile taiate felii, apoi prazul taiat rondele...

Citeste continuarea

Pui crapaudine glasat dulce picant

Postat de Sylvia

Pui crapaudine glasat dulce picant

Tehnica de preparare a puiul si zburatoarelor crude ramane aceeasi, se parleste puiul in prima faza, se spala si se sterge bine mai apoi. Pentru decuparea in crapaudine se asaza puiul cu pieptul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.09.2018, 21:16
bune bune
la 21.09.2018, 21:37
la 21.09.2018, 21:56
chiar tare bune, bine ca le-ai uitat
la 22.09.2018, 00:21
Cea mai buna mancare , cea facuta asa ... in dorul lelii . Iti iese senzationala . Fara efort
Cred ca telepatia m-a pus sa fac si eu la al meu ,un juma 'de pui fript . Maine [adica azi ], cules mere , nuci si sapat gropi ))
la 22.09.2018, 00:47
Cui sapi groapa??? ))

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking