Pulpe de pui cu cartofi in sos de tomate

Postat de nadina73 in Pui
17 Ian 2011 | 4969 vizualizari
Pulpe de pui cu cartofi in sos de tomate

O mancara pe placu sotului meu,,,,,,,,,,,,ar manca pasta de tomate si pe paine.

Ingrediente

  • 6 bucati pulpe de pui (mai mici am avut eu)fara piele
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 4 cartofi potriviti
  • 200 g pasta de tomate
  • 1 lingura amidon
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se caleste 3-4 minute , se pune boiaua dulce si bucatile de pulpe.

Se lasa sa se calesca 3-4 minute dupa care se pune 1 canita de apa, sare si piper, se lasa sa fiarba la foc mic.

Cartofii se curata de coaja si se taie in bucati mai mari, se pun peste pulpe doar in momentul cand acestea sunt fierte pe jumatate.

Se lasa sa fiarba cu capac la foc potrivit.

Cand cartofii si carnea sunt fierte, se pune pasta de tomate amestecata cu 1 lingura de amidon (pt a se lega putin sosul (optional, se poate si fara) se presara patrunjel verde tocat.

PS: Am fiert putin mai  mult carnea ,ce-i drept, si sa zdrobit putin, dar au fost super bune cu mamaliguta si cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi in sos de tomate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Friptura de pui in sos de rosii, sub capac de cartofi

Postat de merisor67

Friptura de pui in sos de rosii, sub capac de cartofi

Pentru friptura, spalam carnea de pui si parlim daca este cazul pulpele. Ungem carnea cu ulei, presaram peste ea condimentele si pe o parte si pe alta si o lasam asa la reca 20 minute. Punem...

Citeste continuarea

Pui in sos de vin rosu cu piure de cartofi cu unt brun si salvie si 3 feluri de branza (Slow Cooker)

Postat de Satisfyyourcravings

Pui in sos de vin rosu cu piure de cartofi cu unt brun si salvie si 3 feluri de branza (Slow Cooker)

Se toaca baconul, ceapa, usturoiul si patrunjelul, iar morcovii se taie in bucati nu foarte mici. Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie cu fund dublu si se prajeste baconul pana devine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2011, 01:16
am vrut sa fiu prima. Revin dimineata cu un like
la 18.01.2011, 10:01
Neata Anca ai portia asigurata
la 18.01.2011, 10:59
o bunatate
la 18.01.2011, 11:12
pacat ca tocmai am mancat ca altfel veneam la masa
la 18.01.2011, 12:08
Delicios eu vin la masa,super bun

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking