Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval

Postat de epurasha2bb in Pui
11 Mar 2011 | 8842 vizualizari
Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval

foarte bune si zic eu o idee noua de a gati pulpele!

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • sare
  • piper /rasnita piper cu lamaie Kotanyi
  • 4 linguri pline cu cascaval razuit marunt
  • 2 felii de paine prajita pt.pesmet
  • pt.maioneza:
  • 1 galbenus de ou de gaina fiert
  • 1 galbenus de ou de gaina crud
  • ulei
  • sare
  • piper /rasnita piper cu lamaie Kotanyi
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de iaurt
  • pt.garnitura:
  • 4-5 cartofi de pus la tava rondele ,
  • iar pt.salata:
  • morcov,
  • ardei colorati,
  • ceapa verde,
  • sos vinegreta,
  • 2 ardei iuti,
  • patrunjel.

Mod de preparare

Se spala bine pulpele de pui, se ung cu ulei, se dau cu sare, piper si daca va plac si alte condimente(eu am mai pus putin din rasnita cu ciuperci, verdeturi si sare de mare iodata). Se aseaza in tava si cu rondele de cartofi in jur.  Pe fundul tavii se toarna o cana de apa usor calduta. Se picura iar ulei peste tot si se dau la cuptor pana ce se fac cartofii bine iar pulpele sunt aproape gata.

Apoi se scot pulpele si se aseaza pe un gratar cu picioruse-se poate folosi cel de la cuptorul cu microunde.

Se pregateste maioneza din galbenusuri, sare, piper, iaurt si ulei dupa care se adauga si usturoiul tocat.A poi se pune cu lingura pe deasupra fiecarei pulpe. Peste aceasta maioneza se pune si cascavalul razuit marunt, apoi pesmetul din paine prajita. Se da iar la cuptor, gratarul cu pulpele fiind asezat pe o tavita cu margini inalte in care am pus apa.S e lasa pana se rumenesc pulpele. Se servesc cu cartofi la tava si salata de cruditati.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rasol de pui (de tara)

Postat de Dya

Rasol de pui (de tara)

Dupa ce portionam puiul, il punem la fiert in 3-4 l de apa (fiind de tara, are nevoie de un timp mai mare de fierbere). Se spumuieste ori de cate ori este necesar. Adaugam cartofii si morcovii...

Citeste continuarea

Cordon Bleu

Postat de Irina

Cordon Bleu

Am batut fasiile din piept de pui, dupa care le-am condimentat cu sare si piper. Am asezat cate trei fasii de piept de pui usor suprapuse, pentru a forma o "foaie" mai mare. Am asezat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2011, 11:18
o pulpita la mine ,cu cartofi cu tot
la 11.03.2011, 11:25
la 11.03.2011, 11:42
Cat de bine arata!
la 11.03.2011, 12:02
Delicios!
la 11.03.2011, 12:03
la cat de bine arata cu siguranta sant grozave

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking