Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval

Postat de Constelatialeu in Pui
5 Iun 2013 | 3547 vizualizari
Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc  si cus-cus cu cascaval

Nu prea stiam ce sa fac si am scos si eu din frigider ce mi-a picat la indemana.A fost bun ca nu mai este sau ne-a fost foame,inca nu m-am dumirit...

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui mai mari
  • 50-60 ml ulei de masline
  • 3 lingurite mustar frantuzesc cu bobite
  • 2 lingurite delicat
  • 5-6 catei de usturoi crud
  • 3-4 feli de lamaie
  • 150 g cus-cus
  • 150 g cascaval ras

Mod de preparare

Am curatat si spalat pulpele,le-am uscat cu un servetel.Intr-o farfurie am pus uleiul de masline,mustarul,delikatul si usturoiul maruntit,am omogenizat totul si am imbracat pulpele in acest amestec.Le-am lasat vreo 2 ore la frigider.Apoi le-am pus in cratita am turnat si restul de amestec din farfuria unde au stat pulpele si am adaugat o cana cu apa,le-am dat la cuptor cca 1 ora la foc moderat.Cand au fost gata,am taiat feliile de lamaie mai marunt si am mai lasat 10 min la cuptor.Le-am servit cu cus-cus fiert si cascaval ras.

Cus-cus-ul se adauga in apa care a inceput sa clocoteasca si le fierbem 6 min.Scurgem cus-cus-ul si presaram cascaval ras si sos de la friptura deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tajine de pui cu masline

Postat de Satisfyyourcravings

Tajine de pui cu masline

Vasul pentru tajine se lasa la hidratat 1 noapte, daca se foloseste pentru prima oara sau 1 ora daca este folosit din cand in cand.  Ceapa se taie julienne, usturoiul se piseaza,...

Citeste continuarea

Pui cu lamaie, mustar si miere

Postat de RuxyRux

Pui cu lamaie, mustar si miere

Pieptul de pui se spala, se zvanta intr-un servet,apoi se  stropeste cu lamaie, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, usturoi, se unge cu miere si mustar. Intr-o tigaie, punem putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.06.2013, 20:37
la 05.06.2013, 20:39
Portia mea s-o tii la frigider ca acum sunt satula! Dar sa ma astepti maine cand vin rupta de la munca... Nu uit, sa stii!
la 05.06.2013, 20:41
wow ce combinatie.. foarte bun...unde ziceai ca stai?!
la 05.06.2013, 20:43
Super bun!
la 05.06.2013, 20:44
Tare bune

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking