Pulpe de pui impanate cu verdeturi

Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne
31 Mai 2010 | 3741 vizualizari
Pulpe de pui impanate cu verdeturi

Ingrediente

  • .6 pulpe superioare de pui
  • .5 fire de ceapa verde
  • .5 fire de usturoi verde
  • .1 legatura de patrunjel
  • .ulei de masline
  • .1 pahar de vin alb
  • .busuioc
  • .sare,piper

Mod de preparare

Se taie ceapa, usturoiul si patrunjelul marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu putin ulei de masline.Se amesteca bine.

Separat pulpele se spala se lasa la scurs se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si apoi se desprinde cu grija pielita (dar nu de tot ) si introducem cu grija amestecul de verdeturi.Se mai pastreaza putin ca sa punem si peste pulpe atunci cand dam la cuptor.Intindem cu grija pielea la loc.Pulpele se aseaza apoi intr-o tava peste care punem restul de verdeturi, o cana cu apa si dam la cuptor.Se lasa sa scada apa ,stropind din cand in cand cu sosul format pulpele si se adauga vinul.Se mai lasa la cuptor cieca 15-20 min. pana cand pilpele sunt bine rumenite.

La final presaram busuioc..................sunt delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui impanate cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (57)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Budinca de cartofi cu branza si carnati

Postat de mirela0911

Budinca de cartofi cu branza si carnati

Se fierb cartofii in coaja (sau se pot fierbe inainte cu o zi). Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari. La fel se da si casul pe razatoare....

Citeste continuarea

Tochitura cu mamaliga

Postat de licurici_lra

Tochitura cu mamaliga

Se pune apa cu sare pentru mamaliga. Cand fierbe, se adauga malaiul si se amesteca sa nu se formeze cocoloase, apoi se lasa cateva minute pana fierbe. La sfarsit, se adauga branza rasa de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2010, 17:09
vin la tine cu toate furculitele din casa
la 31.05.2010, 17:12
tocmai vroiam sa strig la tine cand deja ai aparut
la 31.05.2010, 17:13
am avut treaba in magazin dar m-am intors la fix la masa
la 31.05.2010, 17:14
excelenta ideea cu impanarea La carne de pasare nu incercasem....
la 31.05.2010, 17:24
pulpe si eu vreau

Vezi toate comentariile (57)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking