Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână

Postat de miha in Pui
14 Apr 2009 | 8535 vizualizari
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână

Încă o reţetă delicioasă de la Miha, pulpe de pui în aluat şi tagliatelle cu sos de smântână.

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui fara pielita
  • 2 oua
  • 1 pahar de bere
  • condimente dupa preferinta
  • faina cat sa iasa un aluat mai gros decat cel de clatite
  • Pentru garnitura avem nevoie de:
  • tagliatelle
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingurita faina
  • 200 ml supa de carne
  • 50 g branza topita

Mod de preparare

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele. Eu am pus sare, piper si boia de ardei iute. 

Se adauga berea, apoi faina cate putin. Pulpele se dau prin acest amestec, apoi se prajesc intr-o tigaie, cat sa se aureasca un pic crusta. 

Se scot pe un prosop absorbant, apoi se pun intr-o tava unsa cu unt. Se dau la cuptor pana se rumenesc. 

Tagliatelele se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se pun intr-o strecuratoare si se trec sub un jet de apa rece.

Ceapa tocata se caleste in 2-3 linguri de ulei. Cand este gata se da deoparte de pe foc, se adauga lingurita de faina si se amesteca repede, sa nu se formeze cocoloase. 

Cate putin se adauga supa de carne amestecata cu smantana si branza topita, se pune din nou pe foc si se mai dau cateva clocote. Cand este aproape gata, se adauga usturoiul tocat. 

Se formeaza “cuiburi” de tagliatelle, se toarna sosul deasupra si se orneaza cu frunze de marar.

Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui umplut

Postat de gaby_d

Piept de pui umplut

Spala bucatile de pui si usuca-le cu un servet curat. Rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari. Baconul taie-l bucatele si-l caleste 2 minute. Taie bucatile de...

Citeste continuarea

Pui Shanghai

Postat de Constelatialeu

Pui Shanghai

Mai intai dezosam pulpele si taiem bucatele  mici, le asezam intr-un castron, presaram un pic de sare si turnam o lingura de sos de soia, amestecam, acoperim castronul si-l bagam la frigider...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2009, 21:42
Aplauze pentru Mihaaaaaaa 278, care s-a hotarit sa se alature echipei Bucatarasilor. Bravoooo!
la 24.03.2009, 21:58
Multumesc,multumesc!
la 24.03.2009, 22:00
Miha, arata suuuper! de mult vreu sa incerc si eu aluatul cu bere pt. "ceva" pane Felicitari!
la 24.03.2009, 22:35
WOW!! Reteta noua!Super trebuie sa fac si eu! Bravoo mihaa!
la 24.03.2009, 22:58
arata super, imi ploua in gura

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking