Ingrediente
- 6 pulpe de pui dezosate
- pasta de branza Fricheso
- carnat afumat
- 3 oua
- pesmet
- faina alba
- 200 gr cascaval
- condiment pentru pui
- ulei
- lapte
- marar ,patrunjel
Mod de preparare
Pulpele le-am avut dezosate,asadar le-am batut putin ,le-am condimentat si le-am lasat la frigider pana a doua zi.
Se ung pulpele cu crema de branza si deasupra se pun bucatele de carnat afumat putin prajite si verdeata.Se ruleaza.
Ouale se bat si se amesteca cu putina faina alba.Cascavalul se razuieste pe razatoarea cu gauri mari.
Pulpele se dau prin ou,apoi prin pesmet si iar prin ou.Se pun in tava si se presara cu cascavalul razuit.Eu am pus destul de mult cascaval,astfel pulpele vor avea la final o crusta crocanta.In tava punem bucatele de unt si putin ulei inainte de a aseza pulpele.
La final turnam putin lapte (1/2 cana) si le punem la cuptor aproximativ 30 de minute.
Au fost delicioase ,carnea moale la interior si crusta crocanta la exterior.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (47)
|